Avtomobilska asistenca za kasko

Zraven prenove avtomobilske asistence za obvezno zavarovanje, so pri Zavarovalnici Tilia prenovili tudi asistenco za kasko zavarovanje. Pri tem so uvedli tudi novo asistenco Supreme, ki ima najvišja kritja med vsemi paketi.

Kliknite za ogled primerjave paketov

Izbirate lahko med tremi paketi:

  1. Basic
  2. Plus
  3. Supreme

V kolikor sklenete kasko zavarovanje, je asistenca že vključena ceni, ki vam jo pošljemo, ko izpolnite izračun avotmobilskega zavarovanja. Pri tem vam v izračunu upoštevamo Plus asistenco v vrednosti 17,57€. V primeru izbire Basic asistence je avtomobilsko zavarovanje še za cca. 3€ cenejše. Pri Supreme asistenci pa je potrebno prišteti še cca. 20€.

Kliknite za ogled primerjave paketov

Najboljša avtomobilska asistenca

Asistenco Supreme tako priporočamo vsem, ki želijo imeti odlično zavarovanje za pomoč na cesti, ki prevozijo veliko kilometrov in ki imajo boljše avtomobile. Vse to je namreč povezano z visokimi stroški, če se vam avto pokvari ali imate prometno nesrečo in si morate samostojno urediti vleko avtomobila ali drugo asistenco.

*** Zgoraj omenjeni paketi za avtomobilsko asistenco ne obstajajo več, saj se je zavarovalnica Tilia združila v zavarovalnico Sava in paketi za asistenco so se spremenili.***