Izračun avtomobilskega zavarovanja

V kolikor želite informativni izračun avtomobilskega zavarovanja in izvedeti najnižjo ceno za vaše avtomobilsko zavarovanje, izpolnite obrazec, da vam upoštevamo vse popuste!

  • Avto
  • Zavarovanje
  • Podatki

Vpišite podatke o avtomobilu
Znamka, tip in model avta (obvezno) - Prosimo, čim bolj natančno:

Moč motorja v KW in leto izdelave avtomobila (obvezno)

Pri kateri zavarovalnici imate trenutno zavarovanje? (obvezno)

Avtomobilska odgovornost (obvezno) - Označite premijski razred (bonus)
na obstoječi polici in ali želite zavarovanje voznika AO+

Za nadaljevanje pritisnite gumb Naprej.

Želite kasko zavarovanje? - Izberite polni ali delni kasko oz. Brez kaska in premijski razred (bonus) za kasko na obstoječi polici, če želite polni kasko.

Datum vašega rojstva (obvezno)

Kje imate sklenjeno dopolnilno zavarovanje (dodatno)?

Vaše ime in priimek (obvezno) ter e-mail naslov (obvezno)

Telefonska številka in številka pošte vašega prebivališča. Tako bomo odpravili nejasnosti in vam lahko pripravili izračun brez napak. (obvezno)

Potek zavarovanja in opombe - Vpišite potek obstoječega zav. (približno)
in opombe po potrebi.

Preverite podatke in pritisnite Pošlji.

posebne popuste za cenejše zavarovanje in zanimive novice
na email (max. 1x na mesec)

Izračun avtomobilskega zavarovanja za kasko in AO

Na podlagi izpolnjenih podatkov vam bomo pripravili izračun za zavarovanje avtomobilske odgovornosti in drugih kritij, ki jih želite priključiti svojemu avtomobilskemu zavarovanju. Najpogostje se zavarovanju AO priključi zavarovanje voznika AO+, avtomobilska asistenca za pomoč na cesti in kakšne delne kombinacije. Pri novejših avtomobilih pa tudi kasko zavarovanje.

Za kasko zavarovanje lahko v obrazcu izberete t.i. Polni kasko ali delne kasko kombinacije, ki so možne za stekla, ogledalam svetlobna telesa, parkirišče in divjad. Za izračun kasko zavarovanja izberite kritja, ki jih želite ali dopišite svoje želje med opombe na koncu izračuna.

V poslanem informativnem izračunu vam bomo predstavili kritja, ki so zajeta v ceni. Podrobnosti glede avtomobilskega zavarovanja, ki ga želite, bomo uskladili po poslanem informativnem izračunu po telefonu ali preko elektronske pošte.

V kolikor želite, nas lahko za informativni izračun avtomobilskega zavarovanja med delavniki do 16h ure pokličete tudi na telefon 040 564 462, da si zapišemo vaše podatke ali nam kopijo police pošljete preko e-pošte na info(afna)ugodnozavarovanje.si. Pri pošiljanju e-pošte ne pozabite pripisati svoje želje glede zavarovanja.

Dodajte tudi druge podrobnosti, ki bi lahko vplivali na cenejše avtomobilsko zavarovanje (vozniške izkušnje, mlada družina, starost voznika, …).

Potrudili se bomo, da vam pripravimo najcenejše avtomobilsko zavarovanje, ki bo popolnoma ustrezalo vašim željam. Plačilo zavarovanja je možno v enkratnem znesku (dodatni popust), na položnice ali preko trajnega naloga.

Izračun zavarovanja za tovorno vozilo in kombiji

V kolikor želite izračun zavarovanja za tovorno vozilo ali kombi, lahko prav tako izpolnite zgornji obrazec in med opombe vpišite tudi nosilnost tovornega vozila ter kakšno kasko zavarovanje želite, če ga želite.

izračun avtomobilskega zavarovanja

Preverite ceno za avtomobilsko zavarovanje. Izpolnite obrazec za informativni izračun!

Za več informacij obiščite podstrani: Obvezno avtomobilsko zavarovanje, Popusti, Kasko zavarovanje ali se vrnite na prvo stran za avtomobilsko zavarovanje.