Izračun avtomobilskega zavarovanja

Vsako leto, preden podaljšate avtomobilsko zavarovanje, je pametno preveriti ceno za avtomobilsko zavarovanje. S tem namenom smo vam na naši strani pripravili informativni izračun, kjer lahko preverite ceno pri konkurenci.

Izračun avtomobilskega zavarovanja

Izračun najdete na strani za izračun avtomobilskega zavarovanja, kjer lahko na hitro izpolnite podatke o vašem avtomobilu, bonusu in zavarovalnih kritjih, ki jih želite skleniti za svoj avto.

V izračunu je kar nekaj polj s popusti. V kolikor želite najcenejše avtomobilsko zavarovanje, je priporočljivo, da si vzamete malo več časa in izpolnite obrazec kar se da natančno. Tako vam bomo tudi lahko upoštevali vse popuste, ki jih lahko dobite.

Kadar izpolnjujete informativni izračun avtomobilskega zavarovanja, vnesite bonus, ki ga imate na trenutni zavarovalni polici. Tako vam bomo pri izračunu vpisali pravilen bonus. Da napredujete v bonusu, mora biti zavarovanje sklenjeno za vsaj 11 mesecev in ne sme biti prekinjeno. Prosimo, da nas v opombah opozorite, da želite izračun za enak premijski razred, če ste imeli avtomobilsko zavarovanje manj kot 11 mesecev.

10% bonusa na leto

V izračunu vam bomo tako upoštevali pravilni razred za zavarovanje. Pri nas napredujete za dva premijska razreda na leto, če že imate 12. premijski razred (10% bonusa) ali manj in v preteklem letu niste imeli škode. V kolikor ste imeli 14. ali 13. razred in niste imeli škode, napredujete za en razred oz. 5%.

Vabljeni na stran za izračun avtomobilskega zavarovanja.