Kasko zavarovanje tovornega vozila

V kolikor zraven zavarovanja odgovornsti za svoje tovorno vozilo, tovornjak ali avtobus iščete tudi kasko zavarovanje za tovorno vozilo si lahko spodaj ogledate dva kasko paketa, ki ga lahko sklenete pri naši zavarovalni agenciji.

Izbirate lahko med nadstandardnim in standardnim kasko paketom. Glavne razlike med paketoma so, da nadstandardni paket zajema krajo, vandalizem in vse delne kombinacije (stekla, ogledala, svetlobna telesa, škodo na parkirišču in divjad). Pri standardnem paketu ni možno zavarovanje proti kraji in vandalizmu, delne kombinacije pa lahko dodamo po želji. Vsa kritja so našteta spodaj.

Izračun za tovorno vozilo

Če bi radi izvedeli ceno za zavarovanje tovornega vozila, lahko na naši strani izpolnite spletni obrazec in izračunali vam bomo ceno za zavarovanje tovornega vozila, ki ga želite zavarovati. Najdete ga na strani Izračun avtomobilskega zavarovanja. Pri tem vpišite tudi nosilnost tovornjaka in katero kasko zavarovanje želite (standardn ali nadstandard), glede na kritja, ki jih najdete zgoraj. Če ne želite kasko zavarovanja in bi radi sklenili samo zavarovanje avtomobilske odgovornosti za tovorno vozilo izpolnite enak obrazec in pustite kasko zavarovanje prazno. Za informativni izračun nas lahko tudi pokličete ali nam kopijo stare zavarovalne police pošljete po elektronski pošti in pripravili vam bomo ponudbo za novo zavarovanje.

Obiščite tudi: