Kasko zavarovanje Adriatic Slovenica

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je oblikovala pestro ponudbo kasko zavarovanja v obliki štirih paketov. Z enostavnim pregledom kasko zavarovanja lahko hitro najdete paket, ki je primeren za vas. Prav tako lahko dodate tudi nekaj doplačil in ostalih kritij, ki vam pomagajo k še boljšem avtomobilskem zavarovanju.

Paketi kasko zavarovanja

Pri opisu paketov se bomo omejili na primerjavo kasko kritij, tako da paketi zraven opisanega zajemajo še nekaj drugih nevarnosti.

  • Mini paket – paket zajema razbitje stekel, ogledal in svetlobnih teles, ter škode, ki nastane zaradi naleta živali.
  • Osnovni paket – zajema osnovna kasko kritja, kot so prometna nesreča in drugi dogodki v prometu, tatvina, posebni dogodki in požar.
  • Veliki paket – zraven osnovnega kasko kritja zajema tudi zavarovanje stekel, ogledal, svet. teles, nalet živali, izgub ključev, poškodbe na parkirišču in nadomestno vozilo.
  • Super paket – zajema enako kot Veliki paket, zraven tega pa razširjena kritja za stekla, ogledala in svetlobna telesa.

V Osnovnem, Velikem in Super paketu je zajeta tudi maksimalna avto asistenca in pravna asistenca.

V kolikor imate kakšno vprašanje na temo kasko zavarovanje pri Adriatic Slovenici, nam ga lahko pošljete po elektronski pošti in poiskali vam bomo odgovor ali jih kontaktirate direktno.