Avtomobilsko zavarovanje pri Adriatic Slovenici

Zavarovalnica Adriatic Slovenica sodi med največje zavarovalnice, ki delujejo na področju Slovenije. Po pobrani premiji sodi na drugo oz. tretje mesto, kjer se izmenjujete z zavarovalnico Maribor. Zraven avtomobilskih zavarovanj, ki sodijo med premoženjska zavarovanja, imajo veliko izbiro osebnih zavarovanj, kot so življenjska in turistična zavarovanja, prav tako pa se ukvarjajo s trženjem dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja (kot zavarovalnica Triglav in Vzajemna).

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je nastala 20.11.1990, kot Adriatic zavarovalna družba, ki se je odcepila od Zavarovalne skupnosti Triglav (enako kot zavarovalnica Triglav, Maribor in Tilia). Leta 2005 je prišlo do združitve s Slovenico in nastala je zavarovalnica Adriatic Slovenica, kot jo poznamo danes.

Zaradi številnih reklamnih akcij je zavarovalnica AS, kot jo na kratko tudi imenujemo, poznana po celi Sloveniji. V oglasih se veliko krat posvečajo ravno avtomobilskim zavarovanjem, novim zavarovanjem, ki so jih razvili in drugim posebnostim podjetja. Kot sponzor in donator sodelujejo s številnimi športnimi klubi in društvi.

Avtomobilsko zavarovanje pri Adriatic Slovenica

Pri avtomobilskih zavarovanjih Adriatic Slovenice je možno zaslediti številne novosti, ki postopoma prihajajo na slovensko tržišče in predstavljajo zanimive nove produkte. Če jih naštejemo samo nekaj, so to odškodninska asistenca, samostojna polica za mladega voznika, družinsko avto zavarovanje in druge. Z razvijanjem novih produktov povečujejo tržni delež, tako pri avtomobilskih zavarovanjih, kakor tudi pri drugih oblikah zavarovanj.

Za lažji izbor avtomobilskega zavarovanja, so celotno ponudbo oblikovali v več različnih paketov. na tak način si lahko vsak pregledno ogleda pakete in izbere takšno avtomobilsko zavarovanja, ki mu najbolj ustreza. Obstajata dva paketa brez kasko kritij in štirje paketi, ki zajemajo tudi delni ali polni kasko.

Popusti na avtomobilska zavarovanja

Prav tako imajo veliko število popustov, s katerimi lahko poskrbite, da boste plačali manj za avtomobilsko zavarovanja. Nekaj popustov, ki jih lahko dobite:

  • vozniške izkušnje
  • znamka vozila
  • edini voznik
  • mlada družina
  • več let brez škode
  • popust za invalide
  • plačilo zavarovanja v enkratnem znesku

Zraven vseh ostalih ugodnosti, so uvedli tudi 3. premijski razred s 55% bonusom. Na ta način lahko pridobite 5% več bonusa, kot pri večini ostalih zavarovalnic, kar pomeni še za 5% nižjo premijo za avtomobilsko zavarovanje.

Avtomobilska asistenca AS

Tudi na avtomobilsko asistenco niso pozabili. S ponudbo treh različnih oblik pomoči na cesti, si lahko izberete tisto, ki je za vas najbolj primerna. Po kritjih si sledijo Osnovna, Maxi in Maxi plus avto asistenca.

S široko razvejano mrežo predstavništev in zastopniških pisarn, si lahko priskrbite izračun za zavarovanje ali druge informacije v vseh večjih mestih po Sloveniji. Zelo dobro imajo razvejan tudi podporni sistem za ocenjevanje škode in njeno popravilo. Za ponudbo avtomobilskega zavarovanja se obrnite na katerega od njihovih zastopnikov in preverite njihova zavarovanja.