Izračun zavarovanja za motorno kolo

Na tej strani najdete nekaj napotkov za izračun zavarovanja za motorno kolo in podobna vozila.

Za izračun izpolnite Izračun avtomobilskega zavarovanja.

Kadar želite izračun za zavarovanje motorja, kolesa z motorjem, štirikolesnika ipd. izpolnite kar obrazec za zavarovanje avta. Bistvene stvari so pri zavarovanju motorja enake, prihaja le do manjših razlik na katere želimo opozoriti na tej strani.

Bonus

Pri zavarovanju za motor dobite enak bonus, kot ga imate pri avtomobilskem zavarovanju. V kolikor gre za prvo zavarovanje, lahko vpišete bonus, ki ga imate pri avtomobilu, med opombami pa navedete, da ste vpisali bonus od avtomobila.

Popust za člane moto kluba

Vsi člani moto kluba prejmejo dodatni 10% popust na zavarovanje motorja ob predložitvi članske izkaznice. V kolikor ste član, vpišite to med opombe, da vam bomo pri izračunu dodaten popust že lahko upoštevali.

Kasko zavarovanje

Pri kasko zavarovanju za motor lahko izbirate med dvema paketom, ki ju najdete na strani kasko zavarovanje  za motorno kolo. Glavna razlika med paketoma je, da en zajema krajo in vandalizem, drugi pa ne. V kolikor želite zavarovanje pred krajo in vandalizmom (nadstandardni paket), označite pri kasko zavarovanju Popolni kasko, drugače označite kakšno drugo kombinacijo ali vpišite med opombe.

Izpolnite IZRAČUN ZA ZAVAROVANJE MOTORJA