Avtomobilsko zavarovanje Generali zavarovalnice

Zavarovalnica Generali je največja tuja zavarovalnica za avtomobilsko zavarovanje v Sloveniji. Krovna družba Generali PPF Holding B.V. je prisotna na številnih trgih v Evropi in drugih delih sveta. Zraven avtomobilskih zavarovanj, imajo v svoji ponudbi tudi premoženjska, življenjska, nezgodna in pokojninska zavarovanja.

Zavarovalnica Generali veliko oglašuje predvsem avtomobilska zavarovanja. Tako jih lahko zasledimo na televiziji, jumbo plakatih, radiju, spletu in drugih medijih. Zelo odmevne so tudi občasne akcije, ki jih pripravljajo. Med drugim so do sedaj imeli akcijo za cenejšo vinjeto, pri kateri ste s sklenitvijo avtomobilskega zavarovanja, dobili vinjeto za 40€ manj, ali kasneje bon za točenje goriva.

Ugodnosti za avtomobilsko zavarovanje

Zavarovalnica Generali ima številne ugodnosti za avtomobilsko zavarovanje. Spodaj najdete naštetih nekaj od teh:

  • popust za varne voznike – vozniki, ki dve leti niso imeli škode na avtomobilskem zavarovanju so upravičeni do dodatnega popusta.
  • 10% vračilo kasko premije – če niste imeli škode na kasko zavarovanju, vam vrnejo 10% premije.
  • paketni popusti – ob izbiri več kritij, dobite paketne popust za cenejše avtomobilsko zavarovanje.
  • Halo polica – dodatni popust za sklenitev Halo police
  • takojšnje plačilo – popust za plačilo premije za zavarovanje avtomobila v enkratnem znesku.
  • vozniške izkušnje – kar do 20% popusta za voznike z veliko vozniškimi izkušnjami.
Druga kritja pri avtomobilskem zavarovanju

Zavarovalnica Generali ima tudi veliko drugih kritij, ki jih lahko sklenete zraven obveznega avtomobilskega zavarovanja. Pri zavarovanju voznika za telesne poškodbe lahko izbirate med tremi višinami zavarovalnih vsot. Prav tako lahko dodate nezgodno zavarovanje za primer nezgodne smrti in trajne invalidnosti. Premija za nezgodno zavarovanje je že od 5€ naprej. Zavarovalnica Generali ima v svoji ponudbi tudi avtomobilsko asistenco za pomoč na cesti. V primeru okvare ali drugih težav z avtomobilom, se lahko obrnete na njihovega pogodbenega partnerja tudi v tujini.

Zelo priporočljivo je tudi zavarovanje za izgubo bonusa pri prve škodi. To zavarovanje lahko sklenete za AO in kasko zavarovanje in pomeni, da ob prvi škodi v letu, ki bi vplivala na izgubo bonusa, le tega ne izgubite.