Novi kasko paketi

Pred časom so pri zavarovalnici Tilia, ki jo zastopamo, spremenili pakete za kasko zavarovanje. V prvem koraku so zmanjšali števili paketov na dva, v drugem pa dodali dva nova kasko paketa, ki sta nekaj posebnega na slovenskem zavarovalniškem trgu. O drugih oblikah kasko zavarovanja bomo govorili v naslednji objavi.

Glavna in najbolj uporabljena sta paketa Popolni in Osnovni kasko, razlago pa lahko najdete v tabeli na zgornji povezavi. Večina ljudi pod kasko zavarovanjem razume paket, ki ga predstavlja popolni kasko, ki zajema vse glavne nevarnosti in primere za popravilo avtomobila. Veliko kritij in paketni popust na ta kritja mu omogoča, da je tudi cena nizka v primerjavi s posameznimi kritji.

Na drugi strani pa je tukaj Osnovni kasko paket, kjer je v osnovi le nekaj kritij, ostale kombinacije pa lahko dodamo po želji. Kljub temu, da je to zelo mikavno, se veliko okrat izkaže, da je prvo kasko zavarovanje bolj primerno, saj če dodamo več dodatkov pri osnovnem kasku, je cena hitro enaka popolnemu, še vedno pa manjka nekaj kritij.

Za izračun in primerjavo v ceni izpolnite izračun za avtomobilsko zavarovanje, dodatne želje pa napišite med opombe