Informativni izračun avtomobilskega zavarovanja

Če vas zanima informativni izračun za zavarovanje avtomobila, si lahko na naši strani na enostaven način naročite izračun, ki ga dobite zelo hitro.

Nadaljujte na stran IZRAČUN AVTOMOBILSKEGA ZAVAROVANJA

Na strani za izračun zavarovanja samo vnesete podatke o avtomobilu, vaše dosedanje zavarovanje oziroma želje, ki jih imate za zavarovanje avta in nekaj podatkov, da vam lahko pripravimo informativni izračun. Celoten postopek traja samo kakšne tri minute. Priporočljivo je, da imate pri sebi tudi staro polico za avtomobilsko zavarovanje, saj je potrebno, da vpišete pravilne podatke o avtomobilu in bonusu. Nekateri včasih zamenjujejo med kilovati in konjskimi močni, ker pa na obvezno avtomobilsko zavarovanje vpliva ravno to, je pomembno, da vplišete pravi podatek.

Kasko zavarovanje

Seveda si lahko na strani naročite tudi izračun za kasko zavarovanje. Pri tem vpišite še nekaj dodatnih podatkov o opremi avtomobila in bonusu, ki ste ga imeli do sedaj, da vam bomo dodelili pravilni bonus. Tudi pri kasko zavarovanju lahko izkoristite nekaj popustov, da bo zavarovanje avtomobila nekoliko cenejše. Med drugim lahko dobite tudi popust, če servisno delavnico lahko izbere zavarovalnica.

Informativni izračun

Ceno za zavarovanje vam bomo poslali na vaš email naslov, tako da si boste našo ponudbo lahko mirno ogledali in jo primerjali s svojo obstoječo polico za avtomobilsko zavarovanje.

Izpolnite IZRAČUN AVTOMOBILSKEGA ZAVAROVANJA